Zonnebrillen, cheap cheap!!! - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Benjamin & Frits - WaarBenJij.nu Zonnebrillen, cheap cheap!!! - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Benjamin & Frits - WaarBenJij.nu

Zonnebrillen, cheap cheap!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Benjamin & Frits

10 Maart 2010 | Indonesië, Bali

Laatste week van onze geweldige wereldreis! We zijn nog steeds in Bali en hebben onze eigen rondreis gemaakt. We zijn begonnen in Sanur, daarna kwamen de meiden en zijn we naar Lovina gereden. Nadat we daar de dolfijnen hadden gezien zijn we naar Ubud gegaan, Ubud ligt in de midden van Bali. voordat we daar aankwamen zijn we gestopt bij de olifanten waar we een stukje hebben gefilmt (erg touristisch allemaal)In ubud zijn we aan het raften gegaan. We hebben erg gelachen en zijn nog even gaan zwemmen in de Ayung rivier. (of ja elkaar erin gegooid) tijdens het raften zijn we gestopt bij een waterval waar we erg mooie foto's hebben geklikt.

Nadat we verder zijn gereden naar het salou van bali (Kuta) hebben we 2 nachten in een hotel gezeten midden in de stad. Heel veel leuke winkeltjes en mensen op straat die vragen om transport, maybe tommorow? scootertjes, massage,... cheap cheap!!

Maandag zijn we naar het turttle island gegaan, hebben we gesnorkelt, en in een glasbodem boot gezeten. daar hebben we ook nog op een Flyfish gezeten (soort groot luchtbed achter een boot waar je boven de zee zweeft). Op het schilpadden eiland hebben we ook vleermuizen vastgehouden, Tuquan (vogel), slang en een grote hagedis in de hand gehad. 's avonds zijn we op zuip geweest in een gezellige discotheek. eerste cocktail gratis... dus gisteren de hele dag een kater gehad! Janneke is goed verbrand dus vandaag weer een lekker relax dagje en dan gaan we vanmiddag met een scootertje een rondje crossen!

Daarna word het woensdagavond en is er een schuimparty, dus word morgen de laatste dag relaxen voordat we naar huis toe gaan! Vrijdagochtend optijd naar het vliegveld om zaterdagochtend aan te komen in Eindhoven om 09.00 uur

Groetjes en tot snel, wij genieten nog eventjes! Benjamin en Mitch (Miranda en Janneke) xx

• 10 Maart 2010 - 08:54

Stijn:

Nou mannen (en dames) dat was zeker genieten daar dan. Ben blij als jullie snel weer thuis zijn. Heb ik weer iemand anders om tegen aan te lullen dan alleen gerben.

Maar wel gaaf zo al die dieren enzo. Benajmin heb je getraind ofzo tijdens je wereldreis. Je buik was veel groter toen je wegging :) Zeker niet zo veel gezopen :)

Maar ik sluit mijn verhaaltje weer af. Spreek jullie snel mannen.

Stijn

• 10 Maart 2010 - 09:52

Connie En Peter:

Wel heel mooi allemaal.
    En weer veel gezien en meegemaakt.
    Zijn wel heeeeel blij als jullie weer terug zijn hoor.
    Nog even en dan zit het erop voor jullie en begint de napret van deze wereldreis.We zijn heel benieuwd naar de verhalen,film en ander fotos.
    Goed uitkijken deze paar dagen en tot zaterdag.
    Pa en Ma

• 10 Maart 2010 - 17:46

Petra:

Nou, de laatste dagen jammer he.Het is wel een superreis hoor.
    Het leukste is dat ik jullie avonturen kon volgen dat is echt leuk anders heb je het allemaal via via.
    Nou nog even genieten en dan zie ik jullie gauw weer in het koude Nederland

Tot snel
    Petra

• 10 Maart 2010 - 18:29

Femke:

Wauw! Jullie vallen ook van het ene geweldige moment in het andere he! Blij dat het jullie zo bevallen is! Een inspiratie zou ik bijna zeggen ;) Kan ik jullie schema even lenen? :D

Hier in Oosteind is het mooi zonnig al een hele week, behalve maandag weer sneeuw, dus bereid je voor op een koude ontvangst!

Ik wens jullie nog heel veel plezier in dit laatste restje reis!

Tot binnenkort!

• 11 Maart 2010 - 08:23

Anita Pas:

Het waren weer prachtige fotos en een heel mooi verhaal.
    Het is echt geweldig geweest om jullie te volgen.Jullie hebben het echt geweldig gehad, aan alles te merken.
    Nu op naar huis, naar het koude nederland.
    Ik wens jullie nog veel plezier, en een hele goede terug reis.
    Groetjes de Pasjes

• 11 Maart 2010 - 09:56

Anny Van Dongen:

hallo heren en dames,
    Nog even genieten en dan weer.....in het vertrouwde Oosteind!
    We zijn benieuwd naar jullie en naar jullie verhalen.
    We zien elkaar snel, groetjes Anny en Jan

• 11 Maart 2010 - 16:46

Fam. Van Rooijen:

Hoi mannen,

Nou het zit er al weer op voor jullie.
    Jullie hebben wel heel wat mee gemaakt.
    Fijne terug reis.

• 11 Maart 2010 - 20:46

• 11 Maart 2010 - 20:49

Tante Bets:

Goede terug reis, en welkom in het koude kikkerlandje

• 11 Maart 2010 - 21:12

Marielle:

Nou nou die foto's zien er goed uit hoor!
    Het zit er alweer op joh! Ik zeg: tot zaterdag heren!!
    xxMarielle

• 12 Maart 2010 - 05:52

Renate:

Weer een mooi verhaal en mooie foto's!
    Wens jullie een goede reis terug.
    Xx Renate

• 13 Maart 2010 - 14:15

Marcel En Esther:

Ha mannen!
    Jullie reis zit er op! 3,5 maand samen de wereld verkend en nu weer terug naar het oude leventje. Zal weer wennen worden, maar ook wel weer fijn denk ik. En Ben, binnenkort verhuizen en weer werk zoeken. Komt helemaal goed! En Mitch, weer gelijk naar Frankrijk toe naar de camping? Haha. Succes ermee!
    Wij zijn nu in Hong Kong en vliegen dinsdag naar Bangkok. Dan gaan we naar Laos, Cambodja en Vietnam. Daarna naar Singpore en Indonesie. Hebben er zin in. Stuur nog maar wat tips voor Singapore en Indonesie. Zullen we veel aan hebben denk ik.
    Nou mannen, zouden nog graag een biertje en een wijntje met jullie doen, maar dat doen we als we terug zijn!!
    Groetjes Marcel en Esther

• 15 Maart 2010 - 16:03

Ad Caron:

Hoi Benjamin en Mitch,
    Erg leuk om jullie bevindingen en foto's te lezen en te zien!
    Een ervaring die jullie niet meer afgenomen kan worden.En waarvan jullie nog lang na kunnen genieten!!
    Gr. Ad C.