Las Vegas
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Benjamin & Frits
24 December 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Midden in de woenstijn met niets als alleen een kampvuur, onze koffers en vliegtickets voor de komende maanden op zak. Geweldig, we hebben op ons kampvuur gebbq´t en daarna marshmallows geroosterd en drankspelletjes gedaan om daarna in de tent te gaan liggen met 6graden. Good Night
21/12/2009 Daar zijn we weer na een dag in de woenstijn te hebben rondgelopen. Erg warm en na 6 km lopen kwamen we aan aan de andere kant van de berg. Op de foto´s is te zien hoe mooi het was, vannacht in ons tentje hoorden we de coyotee´s blaffen en vanmorgen kwam er één langs onze tent gelopen. Helemaal Top!
23/12/2009 USATijd01.00 uur (NLtijd 24/12/2009 10.00 uur)
2 dagen Las vegas! Hier moet je zijn geweest om rond te lopen, te verdwalen, limo te rijden, etc... We kwamen gisterenmiddag aan na 2 nachten in een tent in de woenstijn te hebben geslapen. Eerst douchen in onze super grote hotelkamer, en daarna gegeten met de hele groep in een italiaans restaurant. Er was een kamer gereserveerd in Pausstyl. Erg lekkere pizza´s & Pasta´s op een ronddraaiende tafel waar iedereen iets vanaf kon pakken. na het diner stond er een witte Hummer limousine op ons te wachten die 2 uur heeft rondgereden door LAS VEGAS! Super om de dag daarvoor met helemaal niets in een tent te liggen in de woenstijn en nu in een limo te rijden in Vegas. harde muziek aan, pilsje en champagne! Vandaag de stad in gegaan om foto´s te maken, tatoo´s te laten zetten, gokken en bier drinken (Grapje, je moet 21 jaar zijn hier). vanavond naar de bioscoop geweest met een aantal mensen van onze groep, om de slechtste 3d/film te zien die er bestaat (Avantar). Maar goed we hebben het wel weer gedaan en wel in Las vegas. Nog een laatste pilsje op onze hotelkamer / appartement en dan morgen weer vroeg in de auto naar Zion NP.
24/12/2009 Hallo lief dagboek, vandaag vroeg in de auto om naar Zion National park te rijden. Ongeveer 3,5 uur rijden. Toen we aankwamen hebben we een rondleiding gekregen door ozne eigen tourleider Chris die ons het park heeft laten zien. Mooie bergen, weer wat sneeuw en een hoop foto´s gemaakt. vanavond kerstavond dus we hebben een heerlijke maaltijd gemaakt en dan een aantal pilsjes, om morgen de kou in te gaan naar Monument Valley. Hier wonen de Navajo´s en laten ons hun leefomgeving zien. We slapen dan in een modderhut zoals Groeten uit de Rimboe. maar dat kunnen jullie lezen in ons volgende verhaaltje.
bedankt weer voor de lieve, leuke en aardige reacties en jullie horen weer van ons. Gr Ben en Frits (we hebben het trouwens erg naar ons zin)!!!
Iedereen fijne kerstdagen! en we houden van jullie.
25 December 2009 - 07:39
Marleen:
Ik kan niks anders zeggen dan leukleukleukleuk!
die verhaaltjes van jullie zijn een plezier om te lezen!
Hele fijne kerst! En geniet van de modderhut.
X ook van de fam. -
25 December 2009 - 09:38
Renate:
Ik wens jullie hele fijne Kerstdagen daar !
Liefs xx Renate -
25 December 2009 - 09:59
John :
Hoi Benjamin en Frits, jullie ook hele Fijne Kerstdagen en we blijven jullie volgen.
webteam www.oosteind-nb.nl -
25 December 2009 - 11:21
Connie:
het blijft geweldig wat jullie allemaal meemaken en die modderhut ben ik wel benieuwd naar.maar na dat hotel in vegas en die limo moet je dat ook een keer meemaken.
fijne kerst in die modderhut en groetjes
connie -
25 December 2009 - 12:01
Oma:
Hey jongens,
Ik ben nu bij de familie van Rooijen, om hier kerst te vieren.
Jullie hele fijne kerstdag.
Nog veel plezier en geniet ervan!! -
25 December 2009 - 12:03
Fam, Van Rooijen:
Gaaf allemaal.
Vegas is erg mooi..
We zullen goed op ons omaatje letten ;)
Fijne kerstdagen!!!! -
25 December 2009 - 12:20
Steffie:
hee lieve mitch en ben
erg leuke verhaaltjes!
En wat een verschil allemaal, eerst in een tentje en dan in een limo in las vegas, super!!
Ik zie de foto's van jullie modderhutje in de rimboe nog wel als ze er op komen te staan.
fijne kerstdagen daar!
Ook de groetjes van pa en nicky
xxxx steffie -
25 December 2009 - 12:33
Tante Bets:
ik zit met tranen in m,n ogen als ik alles lees, wat is Amerika toch een geweldig land, ik mis het, en zeker met de kerst.jongens fijne kerst -
25 December 2009 - 12:42
Petra:
Hoi Boys,
Nou dit was weer een super verslag van jullie zeg.
En wat een gave foto's.Het mmoiste is die tegestrijdigheden kaal,vlak en in een tentje, dan de lekkere luxe van Las Vegas.
Heb je geen gokje gewaagd of moet je dan ook 21 voor zijn.
Jullie komen de feestdagen wel door merk ik.
Veel plezier en groetjes van je Tantetje, Stein en Daan(die volgen jullie ook regelmatig) -
25 December 2009 - 13:11
Lotte:
Hee Ben en Frits!
Wat geweldig om elke keer zo te lezen!
Een hele fijne kerst daar!
X Lotte -
25 December 2009 - 13:45
Pa:
fijne kerst jongens. -
25 December 2009 - 14:08
Fam Stadhouders:
wij wensen jullie fijne kerstdagen
groetjes uit oosterhout -
25 December 2009 - 14:13
Gerben:
Hey jongens alles loopt hier nog op rollekes en der zit al schot in de wagen nog een hele fijne kerst toegewenst van ons allemaal. Veel plezier nog daar en geniet ervan. Foto,s van de wagen zijn te zien op hyves.
Groetjes, Gerben -
25 December 2009 - 21:44
Miranda:
Die witte limo hummer is echt gaaf. Wow, daar had ik ook wel in willen zitten. Wat een totaal verschillende werelden: Vegas, woestijn, tentjes. Kunnen jullie het allemaal nog opslaan / verwerken? Gaaf, super cool!!
x -
25 December 2009 - 21:47
Marielle:
Heee jongens!
Wat een leuke verhalen allemaal zeg, om jaloers op te worden! En ook leuke foto's natuurlijk!
Hele fijne kerst daar, maar dat zal wel lukken.
xxMarielle -
26 December 2009 - 15:36
Opa En Oma:
Hoi daar.
Nou we hebben alles gelezen en de foto's bekeken. Het is er fantastisch bij jullie.
Nog veel plezier
Groetjes Opa en Oma -
26 December 2009 - 15:37
Opa En Oma Vd Bosch:
Het vorige berichtje was van ons maar dat begreep je misschien al maar Petra was vergeten onze naam bij te zetten -
26 December 2009 - 18:49
Mamsie:
hallo jongens geweldig dat jullie het zo naar je zin hebben.hele fijne kerstdagen
geniet er van!!
heb net lekker konijn gegeten bij Kees met Thamara Pieter Irma Wietse Isa en Ties.
en gewandeld in de Biesbos groetjes en dikke kus!!Mams Kees -
27 December 2009 - 11:13
Marc En Anita:
heeeeeeeeey Boys goede kerstdagen gehad? wij wel!wat beleven jullie veel!! in 1 woord GEWELDIG geniet nog lekker samen xxxxxxxxxx -
27 December 2009 - 11:13
Marc En Anita:
27 December 2009 - 13:01
Anita Pas:
Echt helemaal geweldig om jullie verhalen te lezen.En zo te volgen waar jullie allemaal zijn.En mee maken.
Het ziet er echt helemaal geweldig uit.
Geniet er van jongens.
Groetjes liefs Ton en Anita -
28 December 2009 - 16:03
Lisanne:
Heeeii Mitch en Bendjiiieee
Zo te zien vermaken jullie je prima daar! Bendjiie, je had wel een keer verteld tijdens werk dat je met Mitch naar Amerika ging, maar het is er nog echt van gekomen ook! Super leuk! had nog geen 1 verhaaltje gelezen, dus heb ik net maar even allemaal achter elkaar gedaan, super leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken en doen daar!
Heel veel plezier en geniet ervan jongens !
Kusjess, Lisanne -
30 December 2009 - 12:29
Kyle:
Heeey
echt vet wat jullie allemaal doen en hebben gedaan. En jullie zijn gewoon in Las Vegas geweest!!!! daar had ik laatst gewoon een film over gezien ik kan mij niet voorstellen dat jullie daar zijn geweest haha:P! En in die Hummer Limosine was echt vet! heel veel plezier nog.
De groetjes van het thuis front! -
30 December 2009 - 14:04
Hanneke:
Hey jongens,
Wat een belevenis jullie reis! Geweldig om te volgen.Mooie foto's!
Het is soms wel van het ene in het andere uiterste;luxe hotels,limo en dan weer een modderhut! Genieten!
Voor jullie; ALLE GOEDS VOOR HET NIEUWE JAAR!!
Enjoy your trip!
Hanneke en de rest. -
30 December 2009 - 14:05
Hanneke:
Hey jongens,
Wat een belevenis jullie reis! Geweldig om te volgen.Mooie foto's!
Voor jullie; ALLE GOEDS VOOR HET NIEUWE JAAR!!
Enjoy your trip!
Hanneke en de rest. -
30 December 2009 - 19:07
Linda :
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Ik hoef niet te vragen hoe het met jullie gaat denk ik...... als ik dit lees en die super mooie foto's zie. kan ik er al wel uit opmaken dat jullie het daar super veel naar je zin hebben. Wens jullie nog heel veel plezier. En een fijne jaarwisseling, waar jullie dan ook uithangen hahah. doei doei groetjes
30 December 2009 - 21:15
Toos Magielse :
Hoi Mitch en Benjamin,
Ook wij genieten vanuit Roosendaal erg van jullie reisverhalen. Zo leren we Amerika een beetje kennen. Een hele fijne jaarwisseling en kijken uit naar jullie volgend verslag. Groetjes Tante Toos en Ome Henk -
31 December 2009 - 12:37
Connie En Peter:
Hey Ben en Mitch,
Zitten alweer met smart te wachten op jullie laatste reisverslag uit Amerika en dan op naar de Cookeilanden, lenker uitrusten in de zon, een hele fijne jaarwisseling waar jullie ook mogen zijn dan. -
31 December 2009 - 14:55
Tante Bets:
Jongens voorzichtig met vuurwerk,HA Ha,hebben ze dat daar wel,in san, jose, indie streek niet wel in san,francisco, wel daar steken ze alleen maar aan zee af, geniet er nog van,ik ben benieuwd naar jullie volgende reis verslag,en een goed nieuwjaar -
31 December 2009 - 15:41
Joost En Esther:
Met al die gave reisverhalen konden we het niet laten om ook te gaan skiën. We miste alleen wel iemand die steeds bier ging halen Ben...! Wij zijn al weer terug (iets kortere reis). Heel veel plezier nog, fijne jaarwisseling en we wachten op de wilde verhalen wel van een echte amerikaanse newyearparty. -
31 December 2009 - 15:59
Petra Vd Bosch:
Hey Boys,
Ik wens jullie een super OUD EN NIEUW!!!!!!
Je kan het nieuwe jaar niet beter inkuiden dan met zo'n super vakantie
PROOST OP 2010!!!(hoop dat jullie daar ook een paar borrels kunnen drinken)
Groetjes Petra en de jongens