New Zealand - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Benjamin & Frits - WaarBenJij.nu New Zealand - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Benjamin & Frits - WaarBenJij.nu

New Zealand

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Benjamin & Frits

18 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland

Hallo allemaal,

Maandag 18 januari 2010, een nieuwe week is weer aangebroken en het is tijd om met de auto rond te gaan rijden om het noorden van Auckland te gaan bekijken. Vrijdagavond aangekomen op Auckland airport en daarna 2 nachten in een hotel geslapen op queenstreet. Het is nog steeds erg lekker weer hier. Wanneer we gisterenochtend de auto hadden opgepakt op het vliegveld zijn we naar Emma doorgereden. Emma en Geoff wonen in Auckland, ongeveer 40 minuten van het vliegveld. We kwamen hier aan rond 12 uur 's middags.

Wat leuk om hier te zijn en vooral om elkaar verhalen te vertellen over onze reis en hun reizen.Afgelopen jaar samen carnaval gevierd en dat hebben we eventjes dunnetjes overgedaan hier in de tuin. Dus kwamen de Oranjeboom en heineken pilsjes uit de koelkast en de bbq ging aan. Heerlijk gegeten en 's avonds veel foto's gekeken.

We hebben hier geslapen en Mitch heeft Geoff vanmorgen naar zijn werk gebracht. Nu eerst eventjes nuchter worden voordat we gaan rijden. De volgende 2 weken hebben we geen vervoer dus moeten we de bus pakken ed. Geoff heeft een tentje geregeld bij een vriend van hem om in de achtertuin te zetten. Daar kunnen we volgende week camperen.

Hopelijk gaat het bij jullie ook allemaal goed, wij hebben het erg naar ons zin!

(Joost we hebben de foto's van jullie trouwdag laten zien, Anny kwam nog langs op msn, Miranda had een aantal sms gestuurd en we rijden in de zelfde auto als Mitch zijn opa en oma.)

-Gaat het goed met de bouw van de wagen jongens??
-Gaat carnaval in oosteind nog door?
-Pa en Ma wij rijden voorzichtig!

Groetjes Ben en Mitch

• 17 Januari 2010 - 22:54

Stijn:

De bouw gaat goed, wordt stressen maar het lukt ons wel. Nu kom ik er pas echter hoeveel jij regelde. Nu regel ik namelijk alles.

Natuurlijk gaat carnaval hier door. Er staan al weer menige kroegentochten, optochten, vrouwen en bier in het vooruitzicht.

Geniet ervan mannen, wij doen dat ook!

Stijn

• 18 Januari 2010 - 04:07

Peter.:

Heb jullie verhaal weer gelezen, ziet er al weer goed uit, hier is het nog shit weer de sneeuw is allemaal gelukkig weer weg, kan ik te minste weer veilig naar mijn werk fietsen, we zijn op de vakantie beurs geweest met Hans en Toos, viel tegen we gingen voor Engeland maar daar was niet veel. Je moet de groeten hebben van Marie Clode en het meisje wat jou taak(Mitch)heeft over genomen op de camping. Wanneer is het trouwfeetsje in Auckland? Wij leven al toe naar Carnaval, het eerste feestje begint altans voor ons op zondag 24 januarie(dweilen) en verder hebben we tot carnaval iedere week een feest. Ik ga stoppen nog veel plezier daar geniet ervan en tot horens, Groetjes Peter van uit Moerdijk.

• 18 Januari 2010 - 06:25

Petra:

Zo jullie beginnen dus weer aan een nieuw gedellte van jullie vakantie.
    Wij werken wel hoor.Is niet erg want de winkel is weer omgebouwd naar Carnaval dus lekker veel werken maar wel gezellig!!!
    Heb het eerste voorptoefje vorr Carnaval al gehad dit weekend.Was gezellig die avond, die dag erna voelde ik het toch wel dat het erg gezellig was geweest.
    Nou jullie heel veel plezier daar en ik blijf jullie volgen.

Groetjes Petra

• 18 Januari 2010 - 20:13

Tante Bets:

Hoi, jongens wat allemaal,geweldig,jullie nieuwjaar is geweldig begonnen,nou dat van de fam, van Ham niet, want Mitc ome jan is overleden,hij was al ziek, maar hij is aan een hart aanval overleden. maar het leven ga weer gewoon door hier, ons meiden hebben natuurlijk verdriet.Jongens nog veel plezier.groetjes tante Bets

• 18 Januari 2010 - 20:42

Mamsie :

hallo lieverds!!
    wat weer een leuk verhaal,
    we zitten nu met z,n allen je verhaal te lezen.T.Anita Marc,Berinda Vincent,Marielle,Kees,en snoopy,en Mams natuurlijk.
    doe Emma en Symon de groeten.en niet tevule zoepen!!!
    dikke kus van ons allemaal

• 19 Januari 2010 - 10:46

Ome Tonnie:

verslag ziet er goed uit wens jullie verder nog een leuke vacantie.

• 19 Januari 2010 - 14:06

Femke:

Ha Frits en Ben!

Wat een leven hebben jullie toch ook! Heerlijk hoor! Maar wij hebben lekker carnaval [grijns]!!!!

Komende zondag hebben we generale van toneel, volgende week het weekend de uitvoering! En ja Ben, omdat jij weg was moest ik een andere vriend(elijke) tegenspeler zien te vinden (in de vorm van Jan!) Je mist wat hoor!

De groetjes vanuit het pittoreske D'n Host!

• 19 Januari 2010 - 15:05

Esther:

Hey Ben en Mitch,

In het kader van geen nieuws is goed nieuws gaat carnaval natuurlijk gewoon door in Oosteind. Denk dat het wel erg leuk gaat worden van het jaar.
    Zaterdag 6 februari voor het eerst een jeugdsauwelmiddag waar iedereen mag komen. Het publiek stemt en één van de sauwelaars krijgt dan een publieksprijs. Op zondag deunendag door de Ladykantjes.
    Na uiltjesbal en de sleuteloverdracht voor de kids breken de beruchte sauwelavonden aan. Een vol programma met naast de gebruikelijke sauwels een spetterende verrassingsact.
    Zondag colabal voor de kids en op maandag is het alweer tijd voor de optocht. De inschrijvingen lopen langzaam binnen en het beloofd weer spannend te worden.
    Ook ben ik nu bezig met het krantje. Hele leuke stukjes, waarvan eentje ook een beetje over jullie gaat. Ik zal hem digitaal opsturen als die klaar is.
    Hou de website van Oosteind een beetje in de gaten. John komt foto's maken en zet ze gelijk op de site. Mis je carnaval toch niet helemaal.

De wagen vorderd lekker snel nu en ik heb er alle vertrouwen in dat we goed gaan scoren in Dongen.

Al met al... ja hier gaat het ook helemaal goed. Vergeet Emma en Geoff niet de groeten te doen van ons en wens ze heel veel plezier op hun bruiloft!!!

• 19 Januari 2010 - 21:23

Steffie:

ik zie dat jullie het erg naar jullie zin hebben!
    ook weer leuke foto's erbij!
    Geniet er nog van en groetjes van oma toosje
    xxxxxxx

• 20 Januari 2010 - 08:22

Angela:

Hey Ben en Frits,
    Weer heel veel dingen gezien en gedaan! Wat gaaf allemaal, ook leuk om jullie bij te houden vanaf de computer in Nederland.
    Heel veel plezier nog! Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik jullie kan volgen. Maar zie Benjamin 31 Maart weer! is Frits al weer weg he? en anders misschien ook tot de 31ste.
    Groetjes Angela

• 20 Januari 2010 - 14:54

Mientje:

Het leventje van jullie is zo te zien vol zonneschijn! Al die mooie dingen die je ziet, en meemaakt nu op familie bezoek, als slagroom op je toetje.
    Geniet ervan, maar pas goed op elkaar dat je er ook samen van kunt genieten als je straks terug bent. groetjes van ons allemaal. de van Strientjes

• 20 Januari 2010 - 17:36

Huub:

He die Ben en Mitch,
    prachtig jongens zo'n vakantie.
    Wij moeten het doen met kou sneeuw en carnaval, maar we komen wel door de winter heen.
    Wat de wagen betreft, Gerben is tussen zijn studie door heel druk met zowat alles regelen omtrent de wagen, maar hij krijgt het wel voor elkaar, samen met de rest van de ploeg.
    Heb zelf trouwens ook al meegeholpen met vloeren maken.
    Vele handen maken licht werk.
    Veel plezier nog in Nieuw-Zeeland.
    Groet Huub

• 21 Januari 2010 - 15:31

Fam. Van Rooijen:

We hebben jullie verhaal gelezen het klinkt allemaal fantastisch nog erg veel plezier.
    We wachten jullie volgende verhaal weer in spanning af.

• 21 Januari 2010 - 16:33

Kyle!:

Heee!

Bedankt voor de lieve krabbel grote broer. Ik heb al terug gestuurd.
    Maar was het hier maar zo warm en lekker weer als bij jullie want hier ist ijs koud. Wel leuk dat het weer leuk is in het volgende land. Carnaval gaat trouwens niet door in Oosteind veel te ongezellig zonder jullie haha!

Veel groetjes van mij.

• 29 Januari 2010 - 22:24

Marcel En Esther:

Hey Mitch en Benjamin! Leuk om jullie verhalen te lezen! Wij zijn nu op he zuidereiland en zullen hier de komende 3 weken nog rondrijden. We zijn nu in Nelson. Helaas hebben we hier ook niet zo'n goed telefoon bereik. Jullie rijden over een paar dagen hier. Wel leuk om ergens wat af te spreken. We smsen wel! Laat maar weten wanneer jullie in de buurt zijn.

Kunnen we een biertje en een marshmallow doen ;-)

Groetjes

Marcel en Esther