week 2 NZ
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Benjamin & Frits
27 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
afgelopen vrijdag hebben we onze koffers bij Emma afgegooid en zijn we de laatste 2 dagen doorgereden naar het Cormadel gebied. Erg mooi om de hot water beaches te zien en hostels en hotels te zoeken om 's avonds te slapen. Deze dagen waren zo voorbij omdat we de hele dag bezig waren. Afgelopen zondag hebben we de auto afgeleverd bij het vliegveld van Auckland en zijn we met de bus naar het centrum gegaan waar we een hostel hebben gezocht.
Daar hebben we proberen pizza's te maken zonder dat we een oven hadden. Dat viel dus nog niet mee, nadat we de koekenpan, tostiijzer, magnetron en de rooster hadden geprobeerd was hij een beetje warm en hebben we ''heerlijk'' gegeten. Nadat onze heerlijk pizza op was hebben we een pilsje open getrokken en buiten gezeten om 'mens erger je niet' te spelen. Toen begon ons avontuur:
Er kwam een man het hotel inlopen met een bivakmuts en verder helemaal zwart gekleed. Bij de receptie richtte hij een pistool op de receptioniste en vroeg om geld. Dit was er niet dus rende hij 5 seconden later weer naar buiten. 5 minuten later kwamen er 6 politiemannen aan lopen. Wij hadden deze man gezien dus werden wij ondervraagd. (weer 30 minuten van onze vakantie naar de klote). Als ze deze man alsnog vinden kunnen ze ons terug laten vliegen naar Auckland om te kunnen vertellen of dit hem was... Dus als we geluk hebben krijgen we nog een gratis vakantie in NZ!
Dus 's avonds hebben we het op een zuipen gezet omdat het weekend was en we een aantal mensen hadden ontmoet uit Duitsland en oostenrijk. We zijn samen naar een barretje gegaan en 's nachts teruglopend naar ons hostel lagen we terug in bed rond 3 uur. De volgende morgen moesten we weer om 10 uur ons hotel uit zijn om het werk van Emma te zoeken.
Onze relax weken zijn vanaf maandag begonnen. lekker een beetje rondgehangen in auckland city en in de zon in het park. bij de Mac kan je 1 beker cola halen en deze de hele dag gratis re-fulls halen. Dit hadden we wel nodig na het stappen.
Maandagavond samen met Emma de ferry gepakt terug naar hun huis, Geoff heeft ons daar opgepikt. Gisteren boodschappen gedaan en Hollands gekookt voor onze NZ-vrienden. Waren we wel een keer aan toe om een lekkere gehaktbal met opgebakken aardappeltjes en boontjes te eten.
vanavond gaan we met Geoff mee naar het bekende Tuch-game te kijken (Rugby). Dus wij vermaken ons nog steeds, als de zon schijnt is het al snel goed!
Groetjes allemaal en veel plezier met Deunendag en al die carnavaldingen in oosteind enzo!
x
27 Januari 2010 - 11:06
Peter:
Hey, jongens New Zealand is net zo gevaarlijk als nederland en amerika hoor dus pasop, veel plezier nog. -
27 Januari 2010 - 15:38
Marleen:
haha oowh oowh oowh dat moet echt jullie weer over komen!
denk maar aan de berovingtips!
klinkt allemaal zo leuk :) heel veel plezier, maar met jullie gaat dat helemaal lukken!
groetjess -
27 Januari 2010 - 20:50
Fam Van Rooijen:
We zie wel dat het daar ook
ook gevaarlijk kan zijn. Maar het lijkt ons daar wel heel mooi. Jullie zien wel een hoop daar. Nog veel plezier. -
27 Januari 2010 - 21:56
Miranda:
Niet te bruin worden he, want dat gaat vervellen!! Wat een leven hebben jullie toch :-) -
28 Januari 2010 - 09:05
Anita Pas:
Heej jongens,
Wat beleven jullie daar veel zeg, echt geweldig.
Alleen de overval is iets minder, maar god dank is het goed afgelopen.Wij zijn al druk met de carnaval,wat erg gezellig is.En houden goed jullie ouders in de gaten.(haha).
Groetjes en nog heel veel plezier.
Veel liefs Anita en Ton -
29 Januari 2010 - 13:54
Ria Akermans:
Ik zie wel dat jullie zich goed vermaken.
Doe Emma de groeten van Jhon en Ria.
Leuk dat julie ook aan onze deunendag denken.
Nog veel plezier en een fijne reis verder.
Gr JHON en RIA -
30 Januari 2010 - 11:56
Marc En Anita:
wat een belevenis EEN OVERVAL maar jullie zien ook overal de humor van in, zelfs een overval hahahoop dat jullie er een gratis vakantie aan overhouden haha maar je moet wel in maart terug komen want dan ist wel weer lang genoeg geweest, de pasta staat te wachten....... -
31 Januari 2010 - 13:01
Kyle:
Heey!
zoo wat een verhaal joh echt spannend whaha. Je moest ze pakken joh gewoon erboven op springen haha nee grapje.
Heel veel plezier nog en echt een vet verhaal.
groetjes!